Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retro




ELAKA MOMENT

 

 

 

 

 

Inte ens nära

Den syn mina ögon skådar

De vassa kanter hjärtat bära

Ett buret minne förebådar

 

 

 

Rör min vila

Enträget betraktad nedstämt

Orden går under din bila

Huvudlös in i elaka moment

 

 

 





Bunden vers av theperna
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-13 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna