Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu släpper jag loss uppfinningsrikedomen i kändisvärlden, både nationellt och internationellt....., naturligtvis finns det ingen som helst verklighetsbakgrund bakom dessa "fenomen", de är helt fiktiva.....


"ORDVERKSTA´N (CELEBRITIES) !"

"REINFELDTIADEN" : En tävling i Stockholm, döpt efter Sveriges störste politiske lögnhals , tävlingen går ut på att, under en timme lyckas ljuga ihop så många trovärdiga historier som möjligt , men minst två halvsanningar . Den som får ihop flest halvsanningar vinner första pris: En weekend med statsministern . Alla bidrag får ej vara tidigare publicerade.


"OBAMARAMA" : En nybildad ,amerikansk popgrupp som med hiten " SACK BARACK !", klättrat upp på förstaplatsen på USA:s Top 100 !


"PUTINEN" : En finsk månglare, som är en exakt kopia av Rysslands store ledare, president Putin . Hans huvudsakliga levebröd är att åka omkring och sälja ryss(j)or av märket "PUTINen".......


"TYLÖSANDOMANI" : En ny,allvarlig, tvångsåkomma som sprider sig som en löpeld över landet. speciellt bland 20-åriga singlar av båda könen . Manin har stora likheter med Nymfomani ("knulltvång") , men de båda manierna skiljer sig åt på EN punkt, nämligen den att "tylösandomanerna" har ett starkt utvecklat behov av att OFFENTLIGT SKRYTA MED hur många man har pippat med ! En annan UTMÄRKANDE skillnad är att "tylösandomanerna" absolut vill vara HELT NAKNA vid TV-intervjuer och andra offentliga framträdanden !


"SAHLIN-SYNDROMET": Ett nytt syndrom, speciellt vanligt bland mindre framgångsrika politiker . Det yttrar sig på så sätt att, VARJE gång dessa politiker drabbas av MOTGÅNGAR(vilket är legio) så bortser de, i realiteten, HELT, från detta, de slänger ur sig några slitna klyschor och fortsätter ,som om ingenting har hänt.......

Att återkomma till.....

----










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-13 23:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Obamarama - ännu ett totalt meningslöst radioprogram med en kacklande och hycklande frimurare.
2010-10-14

  aol
en bra skrift, särskilt om sahlin, tyvärr,
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska