Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar hur vissa fick sina jobb


Inkompetens suger

Det finns inget som stör mig mer
än när man ringer eller emailar någon myndighet eller företag i Sverige
angående frågor om jobbsökning
och svaret man får tillbaka lyser av inkompetens
antingen social eller arbetsmässig
och man undrar argt för sig själv hur fan fick den personen jobbet
och än mer lyckas stanna kvar på det och man själv går arbetslös
Om det är LAS som gör inkompetens konkurrenskraftig
borde den förpassas som en relik från förr där dammet har mer makt

Arbetslös utan erfarenhet innebär inte saknad av förmåga
det innebär inte tabula rasa
snarare förmåga med chans för utveckling om given en chans
och en jäkla drivkraft att arbeta efter lång tids inaktivitet

Dock nån som lyssnar det är långt från alla arbetsgivare

Man sätter värde på inkompetens och låter ambitiösa, villiga arbetssökande
falla i depression och känsla av vanmakt pga den raserade bild av samhället som en fungerande välfärd
med plats för alla
LAS - yes, fungerar skitbra! verkligen




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-14 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth