Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det, som ses inte görs så hörs!

Folk mobbas i teve
så även då den, som sitter "breve"...
Det sägs att folk gör inte alls, som i teve
men det kan den ta till sig,
som sitter breve och göra...

Men det gör den andra teven
ja den kanalen, som är "breve"
den gör sina mobbarprogram ännu värre
för vem vill inte vara med i framgången
bli en sån omtalad programundergörande herre...

Vad är det, som gör att dessa program
blir fler inte färre...

I skolan, som i kyrkan och i regeringen talas det för
att alla sitt bästa borde göra med ett gott humör
att få till ett liv utan elaka påhopp
sådana som oftast slutar i förnedring
trots att påhopparen säger att det var inte dens mening...

Men jag tror att mobbarna i sin hjärna har
en sorts förståelseförsening
en sorts hjärnförgrening, som till
slut har fått till en total blockering!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-14 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avundssjukan, missundsamheten är de värsta bovarna!

Vuxna blir som barn på nytt, hamnar i sandlådan igen ...

/Ann
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt