Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

For a lifetime

 

 

there's nothing I can say
to make a change
there's nothing I can do
to make a difference

but I will try my best
I'll pour my heart out
to make you  happy
just to paint a single smile on your face

I know that I'm not enough
for anyone
no one will settle for this
it's okey
I've come to peace with it
the thought of being alone

for a lifetime

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-14 17:33



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader om än sorgtunga.
2010-10-15

  lalle
underbart fin men sorgsen
2010-10-15

  Sophie Jennifer
Så deppig text..fast bra. Väldigt bra
2010-10-14

  Gunnar Hilén VIP
när man gett upp så händer det man kämpat för så länge...du har din skönaste tid framför dig ! fortsätt skriv under tiden hoppas Gunnar
2010-10-14

  Pauline Pousár
Så ledsam text.. Men du ska veta att ett leende är en av de största gåvor du kan ge en annan människa.
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP