Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon sa att man kan inte veta





när hon svalkade läpparna med tungan
fick dom att blänka som av olivolja

la handen över nacken innanför hästsvansen
lutade sig bakåt och riktade sig mot mig

sa att hon brukade dricka konjak
när hon titta´ på himlen i sitt teleskop

och fundera över ljuset från stjärnan
när man inte vet om den ännu lever

för att det varit på väg i 100 ljusår
rörde jag vid hennes andra handled

den på bordet mellan oss






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-14 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna text ger mig en bild av det lugnare mötet, där kärleken kan vara baserad på ömhet och respekt, vacker är texten tycker jag!
2010-10-15

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Instämmer i föregående talares utsaga
2010-10-15

  Lili Samuelsson VIP
oj så sinnligt och näravarmt, trots ljusårs avstånd till stjärnan
tycker om rörelsen vid handleden. skitsnyggt helt enkelt
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP