Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kri(g)stider



Nu gör krisen det lätt
För USA att kriga
Rekryterna strömmar till
Mest svarta
Och naturligtvis arbetslösa
De kan vraka och välja

Lätt att föra krig i kristider
Känns lite som
30 talet
även om det fanns mer arbete efter nazismens maktövertagande
men det mesta byggde på krig
Krigsplaner
Upprustning…

En sån tragisk påminnelse
Och rätt oroväckande….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-10-15 02:29



Bookmark and Share


  Oliver Andersen
aadu..
Dem skickar de fattiga..
för att utkämpa någon annans krig

Det är oroande lätt att plantera ett frön i en massa nötskal och skapa sig en arme likt hundar.. som nazismen på 30 t

Why dont presidents fight their war
why do they always send the poor?
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO