Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga stövlar


Höga stövlar


Han satt och såg dessa höga stövlar
Svarta, långt upp på benen


Hela fikarasten såg han
Ben efter ben
Stövlar efter stövelpar

Sen sa han

Den där tjejen med bara stövlarna
Och en hatt
Vill jag ha hemma ikväll…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-10-15 21:09



Bookmark and Share


  queenia
visualisering på hög nivå... ;)
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO