Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosten med posten


Tony Rosten
Har posten på
”energimarknadsinspektionen”

Och tycker att han ”gör sitt jobb”
Tillsammans med sina kollegor
Men var ligger det rimliga i att priset för
Nätleveranser av el
Ska stiga med 8-10 varje år
Det finns inget annat som får göra det….

Men Rosten tycker han gör sitt jobb
Han borde kanske göras som med posten
”läggas ner”
Eller ”stämplas och skickas iväg”
Eller nåt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-16 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO