Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland funderar man över vem man, egentligen, är.....


"Identitet !"

Vem är jag ?
Vem vill jag vara ?
Vem skulle jag kunna vara ?

Varför är jag den jag är ?
Vill jag förändra den jag är ?

Hur ska jag göra ?
Eller, ska jag inte göra något ?

Svaren på dessa frågor
finns, kanske, hos mig själv
Insikten att placera sig själv
ja, den ,kanske, bara behöver
väckas upp, den ,kanske, bara
"slumrar" lite , men var är
väckarklockan ?
Eller, VAD är väckarklockan ?

För jag är ju så mycket
(om jag får säga det själv)
Kanske FÖR mycket (av allting)
Börjar väl vakna ur "slummern" nu
men insikten saknas ändå
för det är så mycket
som måste koncentreras
till något specifikt
Det blir inte lätt
Den här gången gick det INTE
men en identitet ,det har jag,
frågan är bara om den är
komplicerad (eller inte ?)

-----




Prosa av Mats Henricson
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-10-14 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska