Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmskillnadstrappan


Om man går i Malmskillnadstrappan
Så ska man gå 4 våningar
Rakt upp
Rena mördartrappan

Från Kungsgatan till Malmskillnadsgatan
16-20 meters höjd
och det är nog fler än Stig Larson
som skulle kunna få bekymmer med pumpen
I en ”snabb uppåtgång” i denna mördartrappa…

Kanske har det varit en stärkande gång
Om inte annat så mot moralen
Och sedligheten
Genom åren….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-15 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO