Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man va´det ?


"Engagerad, propagerande och ändå vilsen ?"

Det kanske är ett substitut för något annat, det här engagemanget (som ni, mina trognaste läsare, har sett otaliga bevis på !) ?
Eller är det mitt rätta jag ? Jag måste ju medge att en del av det jag skrivit ,har jag själv ansett som rätt lyckat ! Fast när läsarantalet blir lågt då undrar man, förståss !
Och, precis samma undran kommer över mig, när det är många som läser det jag skrivit ! Varför ? Varför just den ? Men något "recept" i avseende läsarantalet, det finns,säkerligen, INTE !
Jag har ,visst, hamnat lite i "navelskådarfacket" , men det kan ,tydligen, hända vem som helst ...
Och det här med "vilsen" , det, kanske, är bortblåst redan i morgon , vad vet jag ?


----




Prosa av Mats Henricson
Läst 237 gånger
Publicerad 2010-10-14 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska