Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
if tomorrow never comes...kom jag att tänka på nu..älskade vänner,ni betyder!*kramar om*


bara några ord,orkar inte annat just nu...

idag känns det tungt
tror faktiskt jag ska lägga mig snart
det är kallt och jag fryser

min vän som inte finns mer
det är klart det påverkat
så många frågor och sorgen
men chockfasen är ju den första reaktionen

och jag tänker på de som är kvar
de jag älskar
undrar om jag verkligen visar
och säger det tillräckligt ofta...

han jag är kär i..

vill säga så mycket
men just nu går det inte

tror jag väntar tills i morgon...

tror att han förstår




Fri vers av firefire
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-14 22:26



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Jag tänker på dej hoppas det värmer
2010-10-15

  Kim VIP
Kramar om tillbaks vännen!
2010-10-15

  Emme VIP
Tänker på dig vännen! Kramar i massor...
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire