Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner mig attraktiv trotts mina furtionio år

Mina vänner säger att jag har
börjat blommstra fast sommaren
är över dom ser att jag är piggare
och mycket gladare nu än innan

Känner mig ganska mallig för det
det är länge sedan jag fick beröm
för att jag är jag annars får man
bara höra hur trött och blek man
ser ut

Ja denna höst har gjort undervärk
med en tant på furtionio år gammal
känner mig attraktiv igen mår ännu
väldigt bra inombords glad över
att få höra positiva ord det värmer
mig trotts den kyliga hösten som
är här




Fri vers av Ann-christin
Läst 477 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-14 22:52



Bookmark and Share


  aol
du är vacker, din skrift en riktig humörhöjare
2010-10-15

  anits VIP
Dina rader sprider glädje
2010-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin