Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humöret är på topp även denna dag

Ännu en dag och jag är
på strålande humör armarna
värker som tandvärk men jag
strålar ändå varje människa
jag mött denna morgon har
hälsat på mig med ett leende

Så humöret mitt är på topp
även denna soliga höst dag
det blåser regält men det
gör mig ingenting när mitt
humör är på topp även
denna härliga dag så även
jag ler mot dom jag möter
på min morgon promenad




Fri vers av Ann-christin
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-15 10:01



Bookmark and Share


  Peter G VIP
din radbrytning ger extra spänning till en text där jag uppfattar en lite bitter underton.
2010-10-15

  littlemiss
Härlig dikt och en underbar inställning. Jag önskar att fler hade den. Applåd!
2010-10-15

  anits VIP
det låter underbart
2010-10-15

  aol
humörhöjare menar jag,
2010-10-15

  aol
underbar humör höare tack vännen
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin