Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång för länge sedan



vinden och kylan gick genom märg och ben
där jag denna kväll stod utanför ditt fönster
såg dej där inanför fönstret
jag som var van se ut genom fönstret

mopeden hade tagit mej till dej i kylan
kroppen var stelfrusen, händerna skakade
ville bara se dej igen, du var mitt livs kärlek
du skrev i ditt brev och förklarade

vi var bara 16

men du finns ännu i mitt minne
och breven ligger i mitt hjärta
kylan har jag glömt
för värmen har kommit tillbaka




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson