Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland måste man få vara lite löjligt romantisk,jag är det ganska ofta hur som haver..att älska skadar väl inte heller...


kärleken jag känner...

din kärlek
lyfter mig upp på dina vingar
skimrande av silver och guld
du tar mig med på resor
genom tid och rum

från stjärna till stjärna
för du mig
till månar och galaxer
och andra planeter

din magnetism förtrollar och helar
och jag är så lycklig för allt vi delar
dina ögons djup utan bottnar, och jag
skulle kunna drunkna däri varje dag

du fyller mig så helt och fullt
ger mig den totala njutningen
av både kroppslig och själslig karaktär
berusar ,gör mig yr och lockar till
äventyr bortom mina fantasier

utan gränser älskar du och lär mig
att se saker i nya perspektiv
din ömhet och vilja att behaga
gör mig än mer villig att älska dig i
alla dagar

du ger mig inget val
jag faller så lätt för dig
men jag är inte orolig då du fångar mig
och visar hur värdefull även jag är
för dig....

det fanns en tid då jag tvekade
och aldrig har jag känt mig lika vilsen som då
hela tiden tänkte jag ändå på dig
och den kärlek du väckte då...

den första gång
och det känns verkligen som vi skulle ha badat
i den där blå lagunen
jag har nog älskat sen den dagen...

jag vet att du förstår,för du är speciell
unik och så lätt att älska
du ger mig hopp och glädje
när jag tillåter mig känna
utan andra tankar som stör

i mina drömmar ska du finnas
vid min sida till den sista dagen...

jag upphöjer dig inte till något onåbart
men du gör mitt liv,på riktigt, lite mera...
underbart...




Fri vers av firefire
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-15 15:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tycker inte alls att du är löjlig.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire