Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i poesins låtsasvärld

 

känslan spränger i mig

behöver bredas ut på papper

beskådas

jag tar min penna och plockar fräscha fraser längs vindlande vägar

hänförs av himlar jag själv målar upp

och avlägsnar mig allt längre ifrån

beskrivningen av

glasäpplet som går sönder

inuti min lust




Fri vers av Rosmarin
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-15 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin