Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om musik...


Je vis pour elle...

La musique qui me séduit
la mélodie
la douce musique
tout ce qui me fait vivre
même si c'est pour un court moment

Un instant qui me fait sourire
j'y commence à chanter
car la douce mélodie me séduit

Je vis pour elle, pour la musique !
--------------------------------------------
Musiken som förför mig
melodin
den mjuka melodin
allt detta som fàr mig att leva
även om det endast är för ett kort ögonblick

En stund som fàr mig att le
här börjar jag att sjunga
ty denna mjuka melodi förför mig

Jag lever för den, för musiken!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm