Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredagsmys..

fredagsmys..

doftar gott från
min ugn
men inte känns
det bra för det

hungrar
men inte på mat
vill bara spy
åt allt

gråta åt allt som
gått åt helvete
känna dina armar
om mina

bara du kan ge mig
den tröst och det lugn
jag skulle behöva

fredagsmys..

du och jag i soffan
sängen
köksbordet
duschen
ja vart fan som helst;)

sen kanske man blir
sugen på det som
doftar från min ugn också....




Fri vers av firefire
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-15 20:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Nu fick jag svaret på vad fredagsmys är;=)
2010-10-16

  Larz Gustafsson VIP
"Nothing compares", du vet...
2010-10-16

  Valdemar Anders
Det var längtan det... Fint!
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire