Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon annanstans

Någon annanstans
än där jag är
är du.

Någon annanstans
än där du är
är jag.

Månen däruppe
tittar ned
på oss
båda.

Och ler.




Fri vers av Amorina
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-15 21:04



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fin samhörighet - trots allt.
2010-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina