Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner.....


Man lär sig av sina misstag !

Ett misstag kan vara av värde
om man inser det själv
och lär sig av det
att inte upprepa
inte gå¨i fällan

Det kan t o m va´ positivt
man leds in på nya vägar
kommer ut på nya banor
ser klarare framåt

Se´n kan man utveckla
och, rentav, avancera
finna nya idéer
ändra de gamla inkörda
föra ut med glädje
det NYA man sig tillföra

Detta kan hända
i alla åldrar
kanske lättare som ung
som äldre kan man fastna
och få svårare
att ta sig loss
för vissa traditioner
har grott in så djupt
det blir kollisioner
om det blir abrupt
men bara man är öppen
och inte låser sig
så kan vi äldre också
förändra oss
förnya oss
se det hela
i ett förklarat ljus
"Så ÄR det !"
HUR kunde jag blunda
i så många år ?
men det gick att ändra
trots att "åren går"...........

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-15 22:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns flera bibliska exempel som verifierar det du skriver här: Petrus, Jakob, Saulus (som blev Paulus) etc.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska