Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan hade ett slut


Sagan hade ett slut
Den sista sidan
Men hon lever ännu på sagan
På drömmen
Bläddrar långt efter sista sidan….

Bläddrar i sin numer tidlösa saga
Och i ”en mycket ensam tvåsamhet”
Där inget stämmer ens med manus
Eller verklighet
”tänk när det var vi”

Men hon söker detta
”kan han inte älska mej”
”så ska jag i alla fall älska honom”
Ja
Eller få honom att leva med dåligt samvete
”jag kan inte rå för det jag älskar så mycket”
Säger hon
Men för mej är kärleken också att våga släppa
Och inte försöka tvinga sej kvar…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO