Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns hopp idag också

Solen skiner frosten ligger
kvar såg även några snö
flingor falla igår inte lika
roligt vill inte ha vinter
redan nu

Hösten får gärna stanna
ett tag till tycker jag minns
ju den jobbiga vintern vi
hade förra året inte vill
jag ha det så i år igen

Men det finns även hopp
idag om en strålande dag
ännu är jag på bra humör
ska nu klä mig och ta mig
min vanliga promenad genom
våran lilla lantliga by då trivs
jag som bäst




Fri vers av Ann-christin
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 11:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härligt det låter
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin