Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trampa gärna en annan väg ibland



att trampa i redan upptrampade stigar är ganska lätt
vi vet vägen och vi vet vad som skall hända

att gå en ny väg kan vara svårt då allting
är okänt och vi vet inte målet.

det okända verkar skämmande




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 14:05



Bookmark and Share


  Blåbäret
"de som går i andras fotspår kommer aldrig först"
en rad som ligger och affirmerar sig på mitt köksbord just nu :)
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson