Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitapro har nu även krillolja



Blåvalen lever av krill
Nu har ”Vitapro” letat upp
Denna föda med
Och lagt till den i pillren….
”Vitapro har nu även krillolja”

Och det ska vara ”så bra”
Blåval bra
Eller nåt…..
Kanske dyker det upp igen
En ny vitapro
Som heter ”blåapro”
Eller nåt,”blå valbra”
(nä tänkte inte politiskt)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-25 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Krillen tycker jag valarna kan få behålla...
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO