Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan lika gärna spela



Jag kan lika gärna spela

På en trasig fiol


För


Jag kan inte spela fiol

I alla fall….


Och det finns fler….
Har jag hört….




Som borde ha vett att kåta bli....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger
Publicerad 2010-10-18 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO