Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bodström vill ha speciella förmåner


Bodström vill ha speciella förmåner
Igen


Men denna gång ”sket de sej”
Måhända så har för många ledsnat
På hans ”manèr”
Att han alltid ska specialbehandlas….

Men
Men
Men
Nu är det kanske motström

Men det märkliga är att nu kommer en ny broiler
In i riksdan, med ett underbett som den värsta Körberg
Och en lista som han skrev efter ett mord
Han gjorde visst inget mot mordet fast han var där
Men han
”startade en lista sen”
Redan då var målsättningen rätt uppenbart
”att leva på oss som styrande”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-16 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO