Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge dig tid

När man inte hinner med sig själv
när man inte hinner......
eller
när man inte räcker till
eller
när man bara måste göra det
eller
när man bara får vara......

att bara få vara
inga måsten
ingen som klagar
utan bara vara
så sällan man tar sig tid
att ge sig själv en egen tid
att låta allt bara vara

Ge dig själv tid
till den tid du behöver
inte vad andra tycker




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 211 gånger
Publicerad 2010-10-16 23:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Återigen klara och positiva ord som sätter sig omgående ! Ingen kan ha mer rätt än vad Du har ! Bokmärker !
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna