Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företagsfirande


Tänk att alla som firar
Alla företag som firar
De firar inte med en gåva
Eller nåt speciellt minnesvärt
Bara med
”att du får köpa detta bara för XXXXXX”

Så de firar med att du
Och de andra
Ska slösa bort lite mer
Av era pengar
Vilket firande….

Tänk er att fira en vän med
”Du får köpa detta för bara halva priset”
”Nej man jag vill inte ha”
”Skit i de fira nu för fasen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-10-17 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO