Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mao mfl


Mao
Han ville alltid att det skulle vara
Så lite sexuellt som möjligt
I Kina
Utom för Mao
Han ville sätta på alla sina medarbetares fruar
Och alla andra med
Om han orkade med….

Och samtidigt så fanns Stalin
På ”andra sidan muren”
Märkligt att världen
I alla fall en stor del av den
Styrdes av dessa 2 mytomaniska sadister
Under så lång tid
Med sina egoistiska mål, i första hand…

Och folk gick på det
Gruvarbetare från Kiruna åkte till Sovjet
”Kulturarbetare” åkte till Kina
och man hyllade på sina håll dessa helt känslolösa
Diktatorer….
”Maos lilla röda”
Och det är märkligt än idag att det gjorde så
Helt utan eftertanke bland vänstermaffian….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-18 08:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förblindelse?
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO