Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni som inte åkt tunnelbanan


Ni som inte åkt tunnelbanan
Känner inte Stockholm
Där finns den puls
Som har med massor av människor att göra
På liten yta
Inte alltid så positivt och trevligt
Men pulserande

Där möter du dem alla
Alla sorter
De som jobbar, stressar
De som är rika
Tjänstemän
Servicefolk
En blandning av portföljer
Och plastpåsar

Barn, gamla och unga
Pensionärer, arbetare och daglediga
Alla syns i tunnelbanans puls
Tyvärr finns numer också tiggare i olika former
En hel del tack vare EU inträdet…
Ni som inte åkt tunnelbanan
Känner inte Stockholm




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-17 19:02



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Mycket värd att läsa
kom sen till Stockholm och åk tunnelbana
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO