Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schlingman



Schlingman
Är tydligen vårt lands nya
”propagandaminister”


Samma titel som Josef Göbbels hade
En gång i tiden

Det måste ”kännas skönt att veta”
För honom….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger
Publicerad 2010-10-17 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO