Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Ensam en kilometer åt alla håll.


skallarna vaktar dessa urtider
där har kroppar aldrig varit
nakna.

de skenar i brått och brådska
ser sina lemmar som blåeldsblå klot
och de vässar sina klor, är svedjande och bedjande.

nu är de här –
rytmen. som bor
i detta
målar icke mer knådar de människobröst
likt anomalier
en forntidstavla som savar
och lusten som rinner i strupen
hård och styv

vi är
ofrånkomliga inför.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M