Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Harry Martinsson





leksaksmänniskorna skall alltid
offras

för att sönderfallet
skall bestämmas
i rum och tid

så långt bort från oss,
DE RIKTIGA,
som möjligt

när upplösningen sedan
visar sig smitta

öppnar vi hjärnorna
ställer cerebellum till svars

barnen
föräldrarna
gud

allt det som bär
under vår omöjliga resa
ska bort

de är...var i vägen för UTVECKLINGEN

vi skriver upp-och-nedvända
avlatsbrev
och litar
på glömskan

på vår väg
mot Aniara





Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-17 16:59



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Lysande! Jag tror nog Harry Martinsson skulle känna sig hedrad..
"...
barnen
föräldrarna
gud

allt det som bär
under vår omöjliga resa
ska bort
..."

Vilken fin, tänkvärd, liksom uppfordrande tankeväckande formulering
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP