Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNBÅGSFÄRGAD VORE GULD!

Ge mig en dikt med höstlig glöd
en, som färgar kinden vackert röd!
I överflöd? Javisst! Gärna mer av sån´t jag ser!

Mörkret skall väl inte ha makten här, så trist!!

Bjud på en så´n lysande färgglad kvist!
Det gör mig glad!
Kära Du skriv en rad!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-17 20:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En rad du bad om
och ska här få
men en kvinna som du
får helt klart två
eller fyra
2010-10-21

    ej medlem längre
Vackert färgade rader har du skrivit!!!

Mina ord till dig:

"Rostfärgad kuliss,

till rödgul - gröna toner

-allt i en bukett


dekorationer,

för ögat en skön njutning

-synsensationer"

/Ann
2010-10-17

  Christian.Larusson
Ha, YES! kanon =)
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt