Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan ha glömt en hel del,detta är bara ett axplock...


bara några känslor som fyllt denna dag...och reflektioner om den.

en till dag fylld av
trötthet
energi
hopplöshet
nära till tårarna
gråt
ilska
besvikelse
skratt
sång
kroppslig njutning genom träning
själslig längtan
ensamhet
gemenskap

och ändå har det inte hänt något ...

bara lite jobb
sång
träning
och avslut av ännu en dålig relation,energitjyv,livstjyv...

jobbigt
tungt

men ändå vet jag att det
finns inget annat att göra
inga genvägar

om man nu ska kunna
finna verklig
lycka....

då måste alla störande element bort
de värsta i alla fall..

längtar till min kärlek
tror jag vet var den finns
vem han är

nästa steg blir att ta reda på
om den känslan är sann
eller om jag har lika fel
som jag haft i mycket annat
på sistone

längtar
även om jag lovat
både mig själv och den
jag tycker om
att skynda
låååååångsamt.....

vet inte om jag kan eller
bör lita på mig själv längre
men jag kan ju ha rätt någon
gång också:=)

återstår att se....




Fri vers av firefire
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-17 23:12



Bookmark and Share


  Anna*
En omvälvande dag fylld av känslostormar. Förstår att det finns behov av vila. Kramar om ...varmt
2010-11-02

  Lena Själsöga Keijser
Vackraste Vackra Kvinnosjäl

kanske glömmer vi ibland
för att andas

vilket hav jag ser i din text
ett själshav
med alla färger

det är gott..även då det gör ont att simma

uppleva att vi förmår strömma med

och molnen är kuddar under
eller är det över oss
hur det än är
så smeker de kinden
ljus

Tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-19

  Suzy med punkterna
En dag full av känslor...
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire