Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om och till, en vän


Din vänskap


Din vänskap
Betyder så mycket
Den ger mej möjlighet att blottlägga mej helt
För någon som jag litar på
Som försöker förstå

Och jag lyssnar på dej på samma sätt
Fast milen och olikheterna finns
Som en slags barriär
Så klarar vi av den
Din tillit gör mej så glad
Det är underbart att du finns

DU underbara människa
TACK för att du finns
Och för att du är den du är….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-18 00:40



Bookmark and Share


  oMareld
mycket fint skrivet från hjärtat
2010-10-18

    ej medlem längre
Fin text, hoppas vännen läser....
2010-10-18

  Bibbi VIP
Underbar hyllning till en vän.
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO