Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På 80-90 talen så började STORA att ”bry sej”


På 80-90 talen så började STORA att ”bry sej”
Om miljön
Men av en enda anledning
Fokus började komma på miljön
Man förlorade pengar på att inte ha
I alla fall en schimär av att satsa på miljön
Så nu har man det
Och kanske har STORA ENSO som de nu heter
Det tänkandet kvar, utåt i alla fall
Tills den dag det inte längre lönar sej
Då ligger pengarna närmare

Eller pengarna
ligger alltid närmare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-23 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO