Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Kungsgatan 28



På Kungsgatan 28
Så leker man katt och råtta lek
En del får vara med på festen
Men de nya får nek
Till det

”de kom ju bara så sent”
och fast de gjorde allt som krävdes
SÅ är försvaret klent
När beställaren bjuder på fest
Underligt att inte chefens käft kvävdes




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-24 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO