Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däri chefens eget rum


Däri chefens eget rum
Fanns det en slags dörr till ett valv
Men ingen kunde det öppna
För i rummet finns ett golv
Numer högre än dörrens underkant…
Så denna valvets lilla fjant
Kom inte mer in
I rummet i valvet sin
Så kan det gå
När de som bestämmer
Inte förstår sej på
Nåt ändå….

På Kungsgatan 28
Mellan mus tidlås och en busy-lotta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-19 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO