Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallpalatset

Isskimmer, starka ljuskällor
yrande rök och luftbubblor
blandas med pastellfärgat hopp
dyra försök och midsommarblommor

Samtidigt pågår tankens förståelse
inlindad i bomullsmjuka rosenbuskar
iakttagen av förnuftets maskineri
i inbillad maskopi med törnekronan.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-11-28 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin