Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är framtiden

Här är framtiden
pressad som en snöboll
ivägslungad
mot blanka fönster

I leran formas avtrycken
spår av små fötter
fyllda av bortgången
snö

Genom sfärer
faller stjärnor
med tö.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-11-28 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin