Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljeborrar

Kunskapstörstande åter igen
förkrossad och utspilld
över allting som finns

Modbestulen och mindre värd
illaluktande oren skitig
desperata obefintliga tårar

Vem fan har tagit alla mina pengar?

Rädd och vaken
trött och snabb

runt mig töms planeten på blod

Ledsen och ensam
lycklig och väntande

Men vänta nu! Är det inte ... slut än?

Nej, nej och åter nej. NEJ!
Jo (och alla de som svälter)

Lever döende i en redan förstörd värld
uppförstorad och televisionerad
sönderutnyttjad och TÖMD.

Vad skulle vi på blodet att göra?

Jag är trött på att vara
en organisk smältdegel
energi och materia
biologisk massa
elektricitet

I MIN VÄRLD ÄR DU JAG!

Samma natur ser sig själv i spegeln
öga mot öga efter e v o l u t i o n e n
tand mot tand i vår eviga kyss.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-11-28 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin