Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilliten

Tilliten den tog ni med er
den ligger för mig
lång långt bortaq

du var min älskade
den jag ville leva med
den jag anförtrodde mig till
den jag litade på

Du var min bästis
sen vi var små
du var den man hade små hemlisar med
den man litade på

ni tog bort allt
svårt att finna ro
se bilden framför mig
ni två i vår säng
nakna svettiga
glömt en pärm hemma
var inte meningen
att jag skulle komma hem
alla helger du sagt du varit på affärs resa
vet nu vart du varit
och du min fd bästis dom helgerna
var du jämt hos dina föräldrar

min älskade du gick bakom ryggen på mig
du ljög om din kärlek till mig
du har sårat mig som ingen annan gjort
och det svider

ni har raserat så mycket för mig
ni vill ha förlåtelse
av mig??
vill ha mig som vän ??

Tilliten i ett förhållande
är för mig viktigt
även i vänskap
den slog ni sönder
och kan aldrig lagas igen

Aldig......




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 191 gånger
Publicerad 2010-10-18 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna