Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hade morgonfika på cafèt


De hade morgonfika på cafèt
25 spänn för fralla och kaffe
Helt ok

Tänkte ta en ”eftermiddagsfika med bakelse”
Då kostade en Napolen 35 spänn
Ok
Men kaffet till då helt plötsligt
30 kronor

Jag backade ut
”nån jävla måtta får de vara på ett cafè”
Även om det heter Kungstornet
Och ligger på Kungsgatan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-18 16:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Man tar kanske betalt för utsikten?:-)
2010-10-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO