Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evolutionsresa

Vi är inte våra tankar
inte heller våra känslor
vi är tysta iakttagare
av oss själva

Vi ligger över intellektet
som en övernaturlig ande

Men ingenting som existerar
är övernaturligt
allt är natur

Det som finns finns
det som inte finns
finns inte

Vi rullar runt med vår jordboll
runt vår eldboll
i vårat tomrum

Runt, runt, runt

Intelligensen är skapad av livet
livet är inte skapat av oss

Vi är alla oförstörbar natur
på evolutionsresa.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-11-28 02:53



Bookmark and Share


    fritz
hm..ok..SANNING
2005-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin