Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din kvinna säger



När din kvinna säger

”jag älskar dej, MEN”

DÅ ska du akta noga
På vad hon säger och gör….

För detta MEN är ett men
För hela er tillvaro
Om den blandas in i
Kärleksförklaringen…..

Detta men är ett hinder för kärleken
Kan t o m stavas med a
Som en annan MAN




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-20 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO