Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdare tag kräver hårdare slag


Manhaftig kvinna
Och manhatlig
Avstängd från sin tjänst
För sina psykiska övergrepp
Och vidriga beteenden samt påståenden
På och till klienter i Sundsvall
På dess socialkontor

För några år sedan
Fick hon komma ”tillbaks”
Då när kommunen skulle ha en ”hårdare linje”
Måhända man bestämde det på sin konferens
Betald av skattebetalare
På Island

Så denna människa
Utåt sett en ”mindre vältränad” kvinno-kopia
På Schwarzenegger rent utseende mässigt
Kan skrämma de flesta
Speciellt de som redan sitter i underläge
Då man tvingas besöka ett socialkontor

MEN i socialdemokratiska Sundsvall
Tycker men tydligen att detta är helt ok
”skräm bort ev klienter” låt dom själva hitta sej bostad
I ”husvagnar, ödehus och hembyggda kojor” om så är
Livskvalitè är nåt som enbart kommuntjänstemän talar om
Och då gäller det dom själva samt
Deras ”konferenser” kan man tänka sej…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-18 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO