Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tumskruvar på riktigt

Kom och se nu har de hänt
Sa han åt sin kompis

När man skruvar gips på plåtregel
Så skruvar en och den andra står på andra sidan
Och håller i mitten regeln
Tills den fäster

Nu lyckades han som skruvade
Träffa på tummen
På den som höll
Skruven gick genom tumnageln

Och den andra frågade gör det inte ont
Nej svarade han
Men när de backade ut skruven
Då kändes det
Ordentligt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-10-22 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO